• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • EL: Gálázott a Spurs, magabiztosan nyert a Fulham



    A Tottenham Hotspur, a Fulham és a Stoke City előnyből várhatja az Európa-liga playoff-körének visszavágóját, míg a Birmingham City gól nélküli döntetlent játszott.

    Az angol csapatok közül elsőként a Stoke lépett pályára az Európa-liga mai mérkőzésein. A piros-fehérek a svájci Thun otthonába látogattak.

    A nem túl mozgalmas mérkőzés egyetlen gólját Danny Pugh szerezte egy távoli kapáslövésből, ezzel nyert a City, így előnyből várhatják a hazai visszavágót. A svájciak a mérkőzés végén Da Silva kiállítása miatt tíz emberre fogyatkoztak, de ez a végeredményt már nem befolyásolta.

    A Fulham otthon fogadta az ukrán Dnyipro Dnyipropetrovszkot, a londoniak magabiztos előnyt szedtek össze a visszavágóra, 3-0-s győzelmet arattak.

    Aaron Hughes szerezte meg a vezetést a 37. percben, majd az első félidő vége előtt Clint Dempsey duplázta meg csapata előnyét. Szintén Dempsey volt az, aki a 49. minutumban beállította a végeredményt.

    Alaposan kitömte a Tottenham Hotspur a hazai pályán játszó Heartsot. A skótok már csak a csodában bízhatnak, hiszen 5-0-ról kellene talpra állniuk a White Hart Lane-en.

    A mérkőzés góljait Rafael van der Vaart, Jermain Defoe, Jake Livermore, Gareth Bale és Aaron Lennon szerezték.

    A másodosztályú Birmingham City mérkőzése már nem volt ilyen gólgazdag. A kék mezesek a portugál Nacionalhoz utaztak, ahol 0-0-s döntetlent játszottak, így minden lényegi kérdés a visszavágón, a St. Andrews stadionban fog eldőlni.




    Témakör:
    Európa-liga

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: