• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Győzött a Newcastle, megállíthatatlannak tűnik a Man City  A Newcastle United 2-1-re megverte a Fulham csapatát, a Manchester City pedig 5-1-re kiütötte a hazai pályán játszó Tottenham Hotspurt.

  A gól nélküli első félidő után a 48. percben Leon Best juttatta vezetéshez a Szarkákat a St. James’ Parkban.

  Később ismét Best volt eredményes, ezzel jelentősen növelve csapata győzelmi esélyeit. Clint Dempsey két perccel a rendes játékidő vége előtt még szépíteni tudott, de az egyenlítésre már nem maradt ideje a londoniaknak.

  A Manchester United már megmutatta, hogy meg tudja verni a Tottenham Hotspurt, most a Manchester Cityn volt a sor. A dúsgazdag kék mezesek nem vallottak szégyent, ötöt rúgtak a White Hart Lane-en.

  A mérkőzés legjobbja egyértelműen a bosnyák Edin Dzeko volt, aki csapata öt találatából négyet vállalt magára. Az első és a második félidőben is két-két gólt szerzett, ráadásul igen szépeket.

  Rajta kívül Sergio Agüero volt még eredményes a Cityből. A Spurs erejéből mindössze egy gólra futotta, Younes Kabul tudott szépíteni négygólos manchesteri vezetésnél.

  Roberto Mancini csapata jelenleg száz százalékos teljesítménnyel, +9-es gólkülönbséggel a Premier League első helyén áll.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: