• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Könnyedén nyert a Spurs ellen a United



    Az első félidő még gól nélkül zárult, de a másodikban beindult a Manchester United és 3-0-ra verte a Tottenham Hotspurt.

    A londoniaknak volt okuk bizakodni az Old Traffordon megrendezett találkozó előtt, hiszen néhány nappal korábban idegenben 5-0-ra verték a skót Heartsot.

    Ez a meccs azonban nem sikerült olyan jól a számukra. Jól kezdett a United, és bár a gól nélküli első félidő végén a Spurs neve mellett volt több próbálkozás, a fővárosiak nem tudtak igazán veszélyes helyzeteket kidolgozni.

    A második félidő már egyértelműen a manchesterieké volt. Egyórányi játék után a vezetést is megszerezték, amikor Tom Cleverley hajszálpontosan beívelt labdáját Danny Welbeck a kapuba fejelte.

    Ezután szétesett a Tottenham játéka, nem sokkal később újabb gólt is kaptak. Welbeck és Anderson látványos összjátéka után utóbbi lőtt Brad Friedel kapujába. A 3-0-s végeredményt Wayne Rooney állította be négy perccel a lefújás előtt egy fejes góllal.

    Az eddigi mérkőzéseken rendre bizonytalankodó David De Gea ezúttal magabiztos teljesítményt nyújtott, mindössze egy apróbb hibát követett el, amikor nem tudott lehúzni egy beadást, de “csak” kapufáig jutott belőle a Spurs.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: