• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Berba sikerre éhes



    A Manchester United bolgár válogatott támadója, Dimitar Berbatov szeretne legalább két trófeát nyerni csapatával ebben a szezonban.

    Dimitar BerbatovA csatár az előző idényben Ligakupát nyert a Tottenham gárdájával és szeretné bővíteni az érmegyűjteményét. Reméli, hogy a Vörös Ördögök megismételhetik a tavalyi duplázást.

    “Nagyszerű dolog, hogy tagja lehetek ennek a csapatnak, hiszen egy kis országból származom” – nyilatkozta Berbatov a FourFourTwo magazinnak. “A Tottenhamnél két év alatt sokat elértem, de tovább kellett lépnem, hiszen a United a világ legnagyobb klubja.”

    “A Manchester United a Bajnokok Ligájába való. Mi vagyunk a bajnokok és nagy múltra tekint vissza a klub. Az előző szezonban is a United nyerte a Bajnokok Ligáját, valamint a Premier League-t is, ami minden játékos számára egy álom valóra válása, de sajnos akkor még nem voltam itt. Most, hogy már a csapat tagja vagyok, én is el akarom ezt érni.”

    Berbatov negatív fogadtatásban részesült, amikor a manchesteriekkel visszatért a White Hart Lane-re decemberben, de Dimi szeretné elásni a csatabárdot.

    “A Tottenham megadta nekem a lehetőséget, hogy megmutassam mit tudok az angol fociban” – mondta a 27 éves támadó. “Nagyra értékelek mindent, amit tettek értem és meg szeretném köszönni nekik. De végül el kellett igazolnom, egyszerűen fejlődni akarok. Amikor mondták nekem, hogy Sir Alex akar engem, a válaszom ‘igen’ volt.”

    Forrás: ManUtdFanatics.hu




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: