• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Kérdéses Mirallas játéka!  Az Everton vezetőedzője, David Moyes szerint kérdéses Kevin Mirallas játéka a vasárnapi Tottenham elleni meccsen, melyet a White Hart Lanen rendeznek.
  Mirallas szerezte a Stoke elleni egyetlen találatot, de ágyéksérülés miatt kellett elhagyja a pályát, 10 perccel a lefújás előtt.
  Az Everton csapata reméli, hogy a sérülése elmúlik a Tottenham elleni sorsdöntő meccsig, melynek eredménye nagy hatással lehet a csapat Bajnokok Ligája terveire.
  “Mirallas ágyéksérüléssel bajlódik,”mondta Moyes.
  “Reméljük, hogy tud majd játszani, de ez egyáltalán nem biztos.”
  Az Everton vezetőedzője nem számíthat Marouan Fellainira valamint Steven Pienaarra sem, aki 2 meccses eltiltásának 2.meccsét tölti, de Moyes reméli, hogy nélkülük is pontokat tudnak majd szerezni.
  “Sajnos nem számíthatunk Marouane Fellainira és Steven Pienaarra, és ez nem jó számunkra,”mondta.
  “Megtaláltuk a módját annak, hogy legyünk eredményesek a Stoke City ellen, és hasonló a helyzet a Tottenham ellen is- meg kell talájuk a módját, hogy érjünk el eredményt 2 fontos játékosunk nélkül.”
  A Tottenhamet is sérülések gyengítik, mivel nem játszhat Aaron Lennon és William Gallas, valamint a sztár, Gareth Bale sem játszhat legalább 2 hétig.

  Forrás: www.soccerway.com
  Témakör:
  Bajnokok Ligája, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: