• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Sherwood pozitív reakciót vár a csapattól!  A Tottenham ideiglenes vezetője, Tim Sherwood reméli, hogy a csapat jól válaszol a változásra a West Ham elleni Ligakupa meccsen.Sherwood
  A csapat vasárnap 5-0-ra kapott ki a Pooltól, és ezután AVB-t elbocsátották, ami után Sherwoodot nevezték ki ideiglenes vezetőedzőnek.
  Az első meccse szerdán lesz, a Ligakupában, és a 44 éves edző elmondta, hogy elégedett azzal, amit az edzésen látott.
  A West Ham októberben 3-0-ra győzte le a White Hart Lanen a Tottenhamet, de Sherwood elmondta, hogy el akarják ezt most kerülni.
  “A fiúk jól teljesítenek. Amikor elveszted a vezetőedződet, az egy változás, de remélem, hogy erre jól válaszolnak majd, és jó eredményt érhetünk el a West Ham ellen.
  “Nagy meccs lesz ez, főleg azután, hogy tudjuk mi történt a csapatnál. Előre kell lépjünk, és a lehető leghamarabb újra játékban kell legyünk.
  “Türelmesek kell legyünk, mivel másképp letámadhatnak minket kontrából. Már a meccs elején jók kell legyünk, hogy elnyerjük a szurkolók biztatását,valamint hogy készen álljunk mindenre.
  “A védelemben meglehetősen kevesen vagyunk, így adva van a feladat, hogy jó teljesítményt nyújtsunk úgy csapat, mint egyéni szinten.”

  Forrás:www.soccerway.com
  Témakör:
  Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: