• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Holtby: Sherwoodnak idő kell ahhoz, hogy változtasson a Tottenhamen!  Az egykori Blackburn középpályás vezetésével eddig 1 győzelmet, 1 döntetlent és 1 vereséget szerzett a csapat, viszont Holtby szerint az új főnökének meglehetősen nehéz startja volt.Holtby
  A 44 éves edzőt először ideiglenesen nevezték csak ki Andre Villas-Boas távozása után, majd hétfőn 18 hónapos szerződést kötöttek vele.
  Sherwood maga is elismerte, hogy kockáztatott az ő kinevezésével a csapat, de elutasította azon pletykákat, miszerint csak addig marasztalják amíg nem találnak egy nagyobb nevű edzőt a helyére.
  A West Ham ellen 2-1re kapott ki a csapat a Ligakupában, ezután viszont legyőzték a Southamptont, valamint döntetlent játszottak a WBA ellen, így nem mondhatjuk el azt, hogy túl biztosan kezdett volna a csapat az egykori játékossal.
  Holtby szerint a keret már érti mit is akar Sherwood, és megdicsérte az edzőt, mivel az nyugalmat sugároz a csapatra.
  “Ő még új, és most próbálja a csapattal megvalósítani az elképzeléseit, és mi mögötte kell álljunk,”mondta a német válogatott.
  “100%-ban kell támogassuk őt. Jó érzéke van a focihoz, és nagyszerű a játékstílusa is.
  “Szereti a támadó focit. Időt kell még adni neki, mivel nem egyszerű változtatni egy csapaton, hogyha a Karácsonyi időszakban próbálod ezt.
  “Nincs túl sok időd edzésre. Minden tiszteletem az övé, mivel lenyugtatta a dolgokat. A dolgok, amiket ő próbál a csapathoz hozni, igazán működhetnek.”
  A Tottenham vasárnap fogadja a Stoke Cityt a White Hart Lanen, és ezen a meccsen próbálja megszakítani 4 meccses hazai nyeretlenségi sorozatát.

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: