• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Van Persie: ‘Moyesnak időre van szüksége’



    A holland csatár, aki jelenleg sérülésből épül fel, szerint az egykori Everton menedzser tud fordítani a dolgokon, ha elég időt kap.
    Fulham-v-Manchester-United-Robin-van-Persie_3029092A címvédő nem túl egyenletes teljesítményt nyújt új vezetőedzőjével, viszont megnyert 5 bajnokit a legutóbbi 6ból,de közben 3 vereséget szenvedett el egymás után a különböző kupákban.
    A United a 4.helyezett Liverpoolt üldözi, és 5 pontra van tőle, és 11re az Arsenaltól. Van Persie, aki nem játszhat a Stamford Bridgen ágyéksérülés miatt, szerint Moyes változtathat a dolgok állásán.
    “Moyesnak még idő kell, mert új még itt,”mondta Van Persie, aki nemrég tért vissza Manchesterbe Hollandiából, ahol a rehabilitációját folytatta.
    “A menedzserünk vezető egyéniség, aki tud változtatni a dolgok állásán.
    “Túl sok pontot vesztettünk idén, de mindent megteszünk azért, hogy változtassunk ezen.”
    Annak ellenére, hogy a címvédésre már nincs esély, Van Persie elmondta azt, hogy a Sir Alex Ferguson idején meghonosodott győztes kultúrát továbbvitte Moyes is.
    “Nyerni szoktunk. Ha nyersz, akkor az egy normális nap. A Szuperkupa győzelem után senki nem ünnepelt, vagy nem ment a zene, mivel itt az a szokás, hogy nyerjünk.”

    Forrás:www.goal.com




    Témakör:
    Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: