• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Van Persie: ‘Moyesnak időre van szüksége’  A holland csatár, aki jelenleg sérülésből épül fel, szerint az egykori Everton menedzser tud fordítani a dolgokon, ha elég időt kap.
  Fulham-v-Manchester-United-Robin-van-Persie_3029092A címvédő nem túl egyenletes teljesítményt nyújt új vezetőedzőjével, viszont megnyert 5 bajnokit a legutóbbi 6ból,de közben 3 vereséget szenvedett el egymás után a különböző kupákban.
  A United a 4.helyezett Liverpoolt üldözi, és 5 pontra van tőle, és 11re az Arsenaltól. Van Persie, aki nem játszhat a Stamford Bridgen ágyéksérülés miatt, szerint Moyes változtathat a dolgok állásán.
  “Moyesnak még idő kell, mert új még itt,”mondta Van Persie, aki nemrég tért vissza Manchesterbe Hollandiából, ahol a rehabilitációját folytatta.
  “A menedzserünk vezető egyéniség, aki tud változtatni a dolgok állásán.
  “Túl sok pontot vesztettünk idén, de mindent megteszünk azért, hogy változtassunk ezen.”
  Annak ellenére, hogy a címvédésre már nincs esély, Van Persie elmondta azt, hogy a Sir Alex Ferguson idején meghonosodott győztes kultúrát továbbvitte Moyes is.
  “Nyerni szoktunk. Ha nyersz, akkor az egy normális nap. A Szuperkupa győzelem után senki nem ünnepelt, vagy nem ment a zene, mivel itt az a szokás, hogy nyerjünk.”

  Forrás:www.goal.com
  Témakör:
  Egyéb kupák, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: