• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Egy másik skót válthatja Fergusont  Sir Alex Ferguson nagyon örülne, ha az Everton menedzsere, David Moyes váltaná őt a Manchester United kispadján.

  Egyes értesülések szerit a 68 éves skót még egy évet szeretne eltölteni a Vörös Ördögök menedzsereként, azután visszavonulna. Biztos benne, hogy Moyes lenne a legmegfelelőbb ember a pótlására és segíthetne a csapatnak újabb trófeákat nyerni.

  A fogadóirodák szerint José Mourinhónak van a legnagyobb esélye rá, hogy átvegye a United irányítását. Ők nagy riválisok voltak Fergusonnal, amikor még a Chelsea vezetőedzője volt, azóta viszont baráti kapcsolat alakult ki közöttük.

  A manchesteri klub vezetősége azonban nincs ilyen jó véleménnyel a portugálról, különösen a csapat legendájának, Sir Bobby Charltonnak van kifogása ellene.

  Fergie mester szerint tehát az lenne a legjobb megoldás, ha egy mindenki által kedvelt brit szakember ülne a kispadra, a 46 éves Moyes pedig pontosan ilyen, ráadásul a Preston North Endnél és az Evertonnál már bizonyította tudását.

  Forrás: The Sun
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: