• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rooney hazai vb-győzelemről álmodozik  A Manchester United támadója, Wayne Rooney szeretne hazai közönség előtt világbajnoki címet nyerni az angol válogatottal.

  Wayne RooneyA United korábbi legendás játékosa, Sir Bobby Charlton 1966-ban megtapasztalhatta, milyen érzés magasba emelni a vb-trófeát a Wembleyben.

  Anglia a 2018-as és a 2022-es világbajnokság megszerezését is megpályázta, így elképzelhető, hogy Rooneynak lesz esélye valóra váltani legnagyobb álmát.

  “Sir Bobby a futballvilág egyik legnagyobb legendája. Mikor arról beszél, hogy milyen érzése volt megnyerni hazai pályán a vb-t, az ember rájön, hogy ez a legszebb dolog, amit egy játékos átélhet” – mondta a korábbi Everton-játékos.

  “Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók nagyon sokat segítenének, így jó esélyünk lenne a végső győzelemre. Leírhatatlanul bnoldog lennék, ha ez sikerülne.”

  “Gyerekkoromban mindig izgatottan néztem az angol válogatott meccseit, mostanra pedig állandó tagja lettem a csapatnak, amire nagyon büszke vagyok.”

  “Nagyon jó érzés lenne világbajnokságot nyerni, hiszen az nem csak nekem vagy a családomnak okozna örömet, hanem az egész országnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: