• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rooney hazai vb-győzelemről álmodozik



    A Manchester United támadója, Wayne Rooney szeretne hazai közönség előtt világbajnoki címet nyerni az angol válogatottal.

    Wayne RooneyA United korábbi legendás játékosa, Sir Bobby Charlton 1966-ban megtapasztalhatta, milyen érzés magasba emelni a vb-trófeát a Wembleyben.

    Anglia a 2018-as és a 2022-es világbajnokság megszerezését is megpályázta, így elképzelhető, hogy Rooneynak lesz esélye valóra váltani legnagyobb álmát.

    “Sir Bobby a futballvilág egyik legnagyobb legendája. Mikor arról beszél, hogy milyen érzése volt megnyerni hazai pályán a vb-t, az ember rájön, hogy ez a legszebb dolog, amit egy játékos átélhet” – mondta a korábbi Everton-játékos.

    “Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók nagyon sokat segítenének, így jó esélyünk lenne a végső győzelemre. Leírhatatlanul bnoldog lennék, ha ez sikerülne.”

    “Gyerekkoromban mindig izgatottan néztem az angol válogatott meccseit, mostanra pedig állandó tagja lettem a csapatnak, amire nagyon büszke vagyok.”

    “Nagyon jó érzés lenne világbajnokságot nyerni, hiszen az nem csak nekem vagy a családomnak okozna örömet, hanem az egész országnak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal), Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: