• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hodgson: “Bobby nem tehet többet”  Roy Hodgson szerint a Fulham támadója, Bobby Zamora nem is játszhatna jobban, és megérdemelné, hogy ott legyen a világbajnokságon.

  A korábbi Spurs-játékosnak tegnap mindössze 20 másodpercre volt szüksége ahhoz, hogy Gera Zoltán passzát gólra váltva betaláljon a Wolfsburg elleni Európa-liga-meccsen. Ez már a 19. gólja volt ebben a szezonban a trinidadi származású csatárnak.

  Zamora még egyszer sem lépett pályára az angol válogatottban, de egyre többen a csapatba követelik és remélik, hogy Fabio Capello őt is kiviszi Dél-Afrikába.

  “Olvastam, hogy a Wolfsburg 40 millió euróért adná el Edin Dzekót. Talán nekünk is meg kellene határoznunk Bobby árát, igaz, mi nem akarunk megválni tőle” -mondta Hodgson.

  “Bobby Zamora egy nagyon jó játékost. Az előkészítésben mindig is remek volt, és ebben a szezonban a gólszerzéssel sincs gondja. Nagyszerűen játszik, ennél többet nem is tehet a válogatottságért.”

  “Biztos vagyok benne, hogy amikor a Fabio Capello összeállítja a világbajnoki keretet, az ő beválogatása is megfordul majd a fejében. Tudom, hogy Capello figyelemmel követi a teljesítményét.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Európa-liga, Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: