• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Gera gólpassz és Fulham továbbjutás  A Fulham már a 20. másodpercben megszerezte a vezető, és mint később kiderült egyben utolsó találatot a mérkőzésen.

  Gyorsan eldöntötte a Fulham a továbbjutás kérdését a Wolfsburg stadionjában. Zamora Gera passzát értékesítve a 20. másodpercben megszerezte a továbbjutást érő gólt. Ezek után az Angol csapat védekezésre és kontra támadásokra rendezkedett be, méghozzá hatásosan. A Wolfsburg egyszerűen nem tudta értékesíteni a kevés helyzetét amit kialakított.

  Gera Zoltán ismét nagyszerű teljesítményt nyújtott, hiszen gólpassza mellet többször is veszélyeztette a Németek kapuját, ezenfelül még remekbe szabott passzaival vetette  magát észre a mérkőzésen.

  A második félidő is hasonlóan alakult, a londoni kis csapat továbbra is nagyszerűen őrizte a megszerzett egy gólos előnyt, a Wolfsburg pedig nem tudott mit tenni a felállt védelemmel szemben. Mind a Fulhamnél, mind a Wolfsburgnál volt arra példa a második félidőben, hogy a gólvonalról kelljen menteni. Ezen kívül a Wolfsburg támadásai sorra elhaltak az ellenfél védelmén, a londoniak pedig nem erőltették a további gólszerzést.

  A mérkőzés érdekessége, hogy nem csak Gera Zoltán volt jelen a pályán magyarként. A mérkőzést vezető bíró Kassai Viktor volt, és a stábja is magyar tagokból állt, akik precízen vezették a mérkőzést egészen a lefújásig.
  Témakör:
  Európa-liga

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: