• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Liverpooli feltámadás  A Pool meggyőző 4-1-es győzelmével nem volt kérdéses ki jut tovább ma este, a Portugálok felejthető teljesítményt mutattak az Anfield Roadon.

  Az odavágón még a Benfica szurkolói bizakodhattak, hiszen 2-1-re megverték a Liverpool csapatát. A visszavágó viszont nem alakult a Lisszaboniak terve szerint, mivel 4-1-re kikaptak az Anfield Roadon.

  A Liverpool az EL-ben szeretne bizonyítani, hiszen a bajnokságban gyenge teljesítményt nyújtottak eddig. Egy esetleges EL győzelem kiengesztelné a szurkolókat az idei szezonban mutatott játék után.

  Ennek megfelelően a Vörösök remekül kezdték a mérkőzést, sorra dolgozták ki a helyzeteket majd végül Kuyt a 27. minutumban be is vette a Portugál hálót. A Pool természetesen nem állt le, támadott tovább és a következő helyzetet is sikerült érvényesíteniük mikor is Leiva a 30. percben talált a hálóba, 2-0.

  A második félidő sem hozott meglepetést. A Pool magabiztosan játszott és ennek meg is lett ismételten az eredménye: Fernando Torres szerzett találatot az 59. percben. Ezek után már mindenki elkönyvelte a Vörösök tovább jutását. A mérkőzés végéhez közeledve viszont Cardozo belőtte a vendégek szépítő találatát, amivel ismét visszajött a meccsbe a Benfica – egy esetleges újabb vendég gól után már a Portugálok álltak volna továbbjutásra – A Liverpooli közönséget ismét Torres nyugtatta meg, a 83. percben lőtte be a mindent eldöntő találatot.

  Ezzel a győzelemmel elégedettek lehetnek a Vörösök, hiszen tovább menetelnek az Európa Ligában.
  Témakör:
  Európa-liga

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: