• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    Az Arsenal-Hull City meccsen kívül ma már minden találkozót lejátszottak a Premier Ligában, lássuk az eredményeket!

    Legkorábban a merseyside-i derbi, azaz az Everton-Liverpool párharc kezdődött, mely végül a Vörösök 2-0-ás sikerével ért véget.

    Hazai pályán egyértelmű volt, hogy nem fog megszeppenve kezdeni az Everton. Adódott is néhány remek helyzet a kékmezesek előtt, például amikor Mikael Arteta szöglete után nem tudott felszabadítani a Pool, vagy mikor Pepe Reina aláfutott a labdának.

    Utóbbi esetnél a visszafutó Jamie Carragher hatalmasat mentett, Fellaini lövése ugyanis róla pattant ki a gólvonalról. A második félidőben a Vörösök átvették a játék irányítását és Fernando Torres révén meg is szerezték a vezetést az 59. percben. Három perccel később a spanyol ismét betalált, ezzel pedig kialakult a végeredmény.

    A Manchester United a papírformának megfelelően legyőzte otthon a Bolton Wandererst. Sir Alex Ferguson csapata 2-0 arányban diadalmaskodott.

    A Wanderers megpróbált vilámrajtot venni, de az első néhány perc után a United lett az aktívabb csapatt. Ígéretes helyzeteket alakítottak ki, de sokáig nem született gól, a Bolton pedig meglepetést okozhatott volna egyik-másik kontrájával.

    A 60. percben Cristiano Ronaldo esett el a tizenhatoson belül, a bíró pedig tizenegyest adott. A visszajátszások alapján rosszul döntött. A portugál azonban bevágta a büntetőt, ezzel vezettek a manchesteriek. A 77. percben Wayne Rooney duplázta meg az előnyt és állította be a végeredményt egy Ronaldóval való összjáték után.

    A Chelsea szintén 2-0-ás sikert tudhat magáénak, a londoni kékek az újonc Stoke City otthonából távoztak három ponttal.

    A Kékek a 36. percben szerezték meg a vezetést, amikor Frank Lampard az üresen lécő Jose Bosingwához passzolt, aki a magas labdát mellel levette, majd a kapuba lőtt.

    A portugál szélsőhátvéd a másoikd találatban is benne volt, hiszen Nicolas Anelka az ő beadását váltotta gólra.

    A Newcastle United gondjai továbbra sem akarnak enyhülni, a Szarkák 2-1-es vereséget szenvedtek a Blackburn Rovers ellen.

    A Rovers már a 22. percben vezetéshez juthatott volna, de Sebastien Bassong a gólvonalról mentett. Körülbelül nyolc perccel később Carlos Villanueva szabadrugása Chris Samba fejesével már valóban előnybe kerültek a kék-fehérek.

    A szünet előtt Ruque Santa Cruz is a hálóba fejelt, így már kétgólos volt a Blackburn előnye. Az 51. percben Michael Owennek sikerült szépítenie tizenegyesből, de több gól nem esett a meccsen.

    Djibril Cissé megszerezte második gólját is a Sunerlandben, de csapata így is 2-1-re kikapott az Aston Villától.

    A francia válogatott támadó már a 10. percben vezetéshez juttatta Roy Keane csapatát, de a 18. percben már 1-1 állt az eredményjelzőn Ashley Youngnak köszönhetően.

    A végeredmény már a 33. percben kialakult, amikor is egy szabadrúgás-kombináció után John Carew szerzett gólt.

    A West Ham United látszólag kiheverte a Watford elleni Ligakupa-kudarcot, hiszen 2-1-es győzelmett aratott idegenben a Fulham ellen.

    Carlton Cole szerezte a WHU első gólját a 43. percben, majd nem sokkal később Matthew Etherington is beköszönt, ráadásul a hazaiknál kiállították Andy Johnsont.

    Lucas Neill kezezése után a második félidőben büntetőhöz jutottaka fehérmezesek, Danny Murphy ki is használta a lehetőséget, de egyenlítenie már nem sikerült a hazaiaknak.

    Gera Zoltán korábbi csapata, a West Bromwoch Albion egygólos győzelmet aratott a Middlesbrough felett.

    Az 53. percben Jonas Olsson gondolt egyet és kapura küldte a labdát, melyet Ross Turnbull könnyen foghatott volna, de a játékszer utat talált magának a kapuba a lábai között.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: