• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Hengerelt a City, magabiztosan győzött a Fulham



    A Premier League 31. fordulójának utolsó két meccse a hazai csapatoknak kedvezett, a Manchester City öt, míg a Fulham három gólt lőve tartotta otthon a három pontot.

    A Fulham a Craven Cottage-en látta vendégül a Blackpoolt, Gera Zoltán még a kispadon sem kapott helyet. Bobby Zamora a 23. percben vezetéshez juttatta a fehér mezeseket, majd öt perccel később egy újabb találattal tette megnyugtatóvá csapata előnyét.

    A 3-0-s végeredményt Dickson Etuhu állította be a 72. minutumban. A Blackpool továbbra sincs könnyű helyzetben, a csapatot mindössze egy pont választja el a kieső zónától.

    A játéknap utolsó meccsén a Manchester City gálaelőadással lepte meg szurkolóit a Sunderland ellen. A kék mezesek már negyedóra elteltével kétgólos előnyt szereztek Adam Johnson és Carlos Tévez révén.

    Ezután kis pihenő következett, majd a második félidőben David Silva, Patrick Vieira és Yaya Touré is berámolt egy-egy gólt, ezzel megalázó, 5-0-s vereséget mérve a Fekete Macskákra. Mario Balotelli az utolsó pillanatban szabadrúgásból még betalálhatott volna, de Simon Mignolet hatalmasat védett.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Régebbi cikk: