• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Benítez az akaratot hiányolja



    Rafa Benítez szerint a Liverpool játékosainak magabiztosabban és nagyobb akarattal kellene játszaniuk, mint az Arsenal elleni meccsen.

    Rafa BenítezA hétvége rangadóján a Vörösök 2-1-es vereséget szenvedtek az Ágyúsoktól. Benítezt még csalódottabbá teszi, hogy egy félidő elteltével még ők álltak nyersére Dirk Kuyt találatának köszönhetően.

    A második játékrészben, Glen Johnson öngólja után szétesett a liverpooliak játéka, majd Andrej Arsavin egy látványos találattal be is vette a kapujukat, amivel kialakult a 2-1-es végeredmény.

    Benítezék legutóbbi 15 meccsükből mindössze hármat nyertek meg.

    “Az első félidőben uraltuk a játékot, a játék minden elemében jobbak voltunk, mint az ellenfél” – kezdte a spanyol menedzser.

    “Ezután viszont jött az az öngól, ami megváltoztatott mindent. Akkor eljött az Arsenal ideje, és ezt meg is érezték, sokkal magabiztosabbá váltak, mi pedig idegesek voltunk.”

    “A legfontosabb, hogy bátran kell viselkednünk a pályán, meg kell mutatnunk, hogy akarjuk a győzelmet. Sokat kell gyakorolnunk az edzéseken, mivel ez az egyetlen módja, hogy kijavítsuk a hibáinkat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek:

    Újabb cikk: