• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson Giggset dícséri



    A Manchester United mestere, Sir Alex Ferguson nagyon elégedett Ryan Giggsszel, aki tegnap, 36. születésnapján megszerezte 100. gólját az angol élvonalban.

    Wayne Rooney és Ryan GiggsA Portsmouth ellen 4-1-re megnyert mérkőzésen Wayne Rooney mesterhármast szerzet, Giggs pedig meglőtte 100. Premier League-gólját.

    “Ryan egy kivételes játékos, egy igazi ritkaság. Két évig még biztosan élvezhetjük a játékát”–  kezdte Fergie mester.

    “Boldog születésnapot kívánok neki. Már 36-szor ünnepelhetett, de szerintem még legalább ennyi évet kell várnunk, hogy visszavonuljon.”

    A skót szakember ezután a Pompey góljára is kitért. A kék mezesek egy vitatható jogosságú büntetővel egyenlítettek 1-0-s állásnál. A visszajátszásokon valóban látni, hogy Nemanja Vidic megfogta Frederic Piquionne mezét, de lerántásról nem lehet beszélni.

    “A partjelző nagy nyomás alá helyezte a játékvezetőt, ő pedig kénytelen volt hallgatni az esettől majdnem 35 méterre lévő asszisztensre.”

    “Naponta történnek ilyen dolgok a tizenhatoson belül. Rendben, egyetértek azzal, hogy mezhúzásért és lökdösődésért büntető jár, de itt szinte semmi nem történt, a partjelző mégis szabálytalanságot intett.”

    “Csalódottak voltunk, hogy egy ilyen tizenegyessel egyenlített az ellenfél. Jókor jött számunkra a félidő, rendet raktunk a fejekben és szerencsére onnantól kezdve mi uraltuk a meccset.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: