• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson Giggset dícséri  A Manchester United mestere, Sir Alex Ferguson nagyon elégedett Ryan Giggsszel, aki tegnap, 36. születésnapján megszerezte 100. gólját az angol élvonalban.

  Wayne Rooney és Ryan GiggsA Portsmouth ellen 4-1-re megnyert mérkőzésen Wayne Rooney mesterhármast szerzet, Giggs pedig meglőtte 100. Premier League-gólját.

  “Ryan egy kivételes játékos, egy igazi ritkaság. Két évig még biztosan élvezhetjük a játékát”–  kezdte Fergie mester.

  “Boldog születésnapot kívánok neki. Már 36-szor ünnepelhetett, de szerintem még legalább ennyi évet kell várnunk, hogy visszavonuljon.”

  A skót szakember ezután a Pompey góljára is kitért. A kék mezesek egy vitatható jogosságú büntetővel egyenlítettek 1-0-s állásnál. A visszajátszásokon valóban látni, hogy Nemanja Vidic megfogta Frederic Piquionne mezét, de lerántásról nem lehet beszélni.

  “A partjelző nagy nyomás alá helyezte a játékvezetőt, ő pedig kénytelen volt hallgatni az esettől majdnem 35 méterre lévő asszisztensre.”

  “Naponta történnek ilyen dolgok a tizenhatoson belül. Rendben, egyetértek azzal, hogy mezhúzásért és lökdösődésért büntető jár, de itt szinte semmi nem történt, a partjelző mégis szabálytalanságot intett.”

  “Csalódottak voltunk, hogy egy ilyen tizenegyessel egyenlített az ellenfél. Jókor jött számunkra a félidő, rendet raktunk a fejekben és szerencsére onnantól kezdve mi uraltuk a meccset.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: