• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Fergie nem tartja hibásnak magát  Sir Alex Ferguson nem bánta meg, hogy egy tartalékos Manchester Unitedet küldött pályára az Everton elleni FA Kupa-elődöntőn.

  Sir Alex FergusonA két csapat 120 percen keresztül eredménytelenül gyűrte egymást, majd a liverpooliak büntetőpárbajban 4-2 arányban nyertek és bejutottak a fináléba.

  Valószínűleg minden másképpen alault volna, ha a skót mester úgy dönt, hogy csapata legjobbjait küldi csatába.

  A Federico Machedával, Fabio és Rafael da Silvával, Danny Welbeckkel, Darron Gibsonnal és Andersonnal felálló United valószínűleg a legalacsonyabb átlagéletkorú és legtapasztalatlanabb csapat volt, melyet Ferguson valaha pályára küldött tétmeccsen.

  A világszerte ismert mester tudja, hogy most sokan kritizálják, amiért a manchesteriek elestek egy esetleges kupagyőzelemtől, de nem bánta meg, hogy pihentette sztárjait.

  “Meggyőződésem, hogy jól állítottam össze csapatot, semmit nem bántam meg” – mondta Fergie.

  “Valószínűleg sok kritikát kapok majd, amiért nem jött be a tervem, de olyan szakaszába érkezett az idény, amikor egyre-másra jönnek a fontosabbnál fontosabb meccsek.”

  “Sosem jó érzés kikapni egy elődöntőben, de így a legjobbjaink többsége teljesen fitten, kipihenten léphet pályára szerdán, pont ahogy terveztük.”

  Szinte biztos, hogy az Everton ellen még a keretből is kimaradó Wayne Rooney, Edwin van der Sar, Cristiano Ronaldo és Ryan Giggs mind kezdőként kapnak szerepet a Portsmouth ellen.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  F.A. Kupa

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: