• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Ferguson: “Győzelmet érdemeltünk volna”



    Sir Alex Ferguson dühös, amiért a Birmingham City egy szabálytalan góllal fosztotta meg tegnap a Manchester Unitedet a győzelemtől.

    A Vörös Ördögök nem voltak csúcsformában a St. Andrew’s-ban, de Dimitar Berbatov révén sikerült megszerezniük a vezetést a második félidőben. Ez azonban nem volt elég a három ponthoz, az utolsó percekben ugyanis Lee Bowyer egyenlített és beállította az 1-1-es végeredményt.

    Ferguson szerint a hazaiak gólját érvényteleníteni kezdett, mivel Roger Johnson beadása után Nikola Zigic kézzel ért a labdához, ráadásul még szabálytalankodott is.

    “Zigic szabálytalan volt, ráadásul kezezett is. Ha ilyenért nem kapunk szabadrúgást, akkor mire számítsunk a későbbiekben?” – kezdte Fergie mester.

    “Nagy kár ezért a meccsért, mert bár az első félidőben szinte momentumaink sem voltak, a másodikban nagyon jól játszottunk, győzelmet érdemeltünk volna.”

    “Persze lőhettünk volna több gólt is, ha jobban odafigyelünk, de ez nem változtat azon, hogy érvénytelen találattal egyenlített az ellenfél.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: