• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson: “Győzelmet érdemeltünk volna”  Sir Alex Ferguson dühös, amiért a Birmingham City egy szabálytalan góllal fosztotta meg tegnap a Manchester Unitedet a győzelemtől.

  A Vörös Ördögök nem voltak csúcsformában a St. Andrew’s-ban, de Dimitar Berbatov révén sikerült megszerezniük a vezetést a második félidőben. Ez azonban nem volt elég a három ponthoz, az utolsó percekben ugyanis Lee Bowyer egyenlített és beállította az 1-1-es végeredményt.

  Ferguson szerint a hazaiak gólját érvényteleníteni kezdett, mivel Roger Johnson beadása után Nikola Zigic kézzel ért a labdához, ráadásul még szabálytalankodott is.

  “Zigic szabálytalan volt, ráadásul kezezett is. Ha ilyenért nem kapunk szabadrúgást, akkor mire számítsunk a későbbiekben?” – kezdte Fergie mester.

  “Nagy kár ezért a meccsért, mert bár az első félidőben szinte momentumaink sem voltak, a másodikban nagyon jól játszottunk, győzelmet érdemeltünk volna.”

  “Persze lőhettünk volna több gólt is, ha jobban odafigyelünk, de ez nem változtat azon, hogy érvénytelen találattal egyenlített az ellenfél.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: