• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Redknapp a legjobb négybe várja csapatát  Harry Redknapp szerint nem lehetetlen, hogy csapata, a Tottenham Hotspur az első négy hely valamelyikén zárja a Premier League idei kiírását.

  Gólöröm Dawson gólja utánA londoniak tegnap egy 1-1-es döntetlent játszottak az Aston Villával a Villa Parkban. Az első félidőben Gabriel Agbonlahor szerzett vezetést a hazaiaknak, majd a meccs hajrájában Michael Dawson egyenlített.

  A Spurs teljesen megérdemelten hozott el egy pontot Birminghamből, hiszen a második játékrészben komoly nyomást gyakorolt a Villa kapujára, akik csak Brad Friedel jó formájának köszönhetik, hogy nem kaptak több gólt.

  “Ki tudja, ki végez idén az első négy helyen? Az első két helyezésen valószínűleg a Chelsea és a Manchester United osztozik majd. Ami a harmadikat és a negyediket illeti, az Arsenal, a Liverpool, a Manchester City és az Aston Villa mellett mi is mindent megteszünk majd, hogy odaérjünk” – mondta Redknapp.

  “Nem elképzelhetetlen, hogy végül valóban valamelyik Bajnokok Ligája-indulást érő helyen zárjunk. Nem lesz könnyű, de nagyon jó játékosaink vannak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: