• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp a legjobb négybe várja csapatát



    Harry Redknapp szerint nem lehetetlen, hogy csapata, a Tottenham Hotspur az első négy hely valamelyikén zárja a Premier League idei kiírását.

    Gólöröm Dawson gólja utánA londoniak tegnap egy 1-1-es döntetlent játszottak az Aston Villával a Villa Parkban. Az első félidőben Gabriel Agbonlahor szerzett vezetést a hazaiaknak, majd a meccs hajrájában Michael Dawson egyenlített.

    A Spurs teljesen megérdemelten hozott el egy pontot Birminghamből, hiszen a második játékrészben komoly nyomást gyakorolt a Villa kapujára, akik csak Brad Friedel jó formájának köszönhetik, hogy nem kaptak több gólt.

    “Ki tudja, ki végez idén az első négy helyen? Az első két helyezésen valószínűleg a Chelsea és a Manchester United osztozik majd. Ami a harmadikat és a negyediket illeti, az Arsenal, a Liverpool, a Manchester City és az Aston Villa mellett mi is mindent megteszünk majd, hogy odaérjünk” – mondta Redknapp.

    “Nem elképzelhetetlen, hogy végül valóban valamelyik Bajnokok Ligája-indulást érő helyen zárjunk. Nem lesz könnyű, de nagyon jó játékosaink vannak.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: