• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Friedel az első négybe várja a Villát  Brad Friedel szerint új csapata, az Aston Villa a legjobb négy között fogja zárni a szezont. A hálóőr 2,5 millió fontért igazolt a Blackburntől a birminghamiekhez.

  A 37 éves kapus nyolc évet töltött el a Rovers csapatánál. Hétfőn fog találkozni új csapattársaival, természetesen ő is figyelemmel követte a Villa győzelmét az Odense BK ellen az Intertotó-kupában.

  Friedel, akit a Manchester City is szeretett volna megszerezni, akkor döntött a távozás mellett, amikor a Blackburn leigazolta Paul Robinsont a Tottenham Hotspurtől.

  “Az átihazolás nagyon könnyű és egyben nagyon nehéz döntés volt.” – mondta az amerikai válogatott hálóőr.

  “Nyolc évet töltöttem el a Blackburnnél, ez lett volna a kilencedik szezonom. A szurkolók és a klubnál mindenki nagyszerűen viselkedett velem.”

  “Nagyon izgatott vagyok azonban, hogy az Aston Villánál együtt dolgozhatok ezekkel a remek játékosokkal, a menedzserrel, Martin O’Neill-lal és a tulajdonossal, Mr. Randy Lernerrel.”

  “Valóban az az érzésem, hogy ez a csapat sokat lép majd előre a korábbiakhoz képest és ezért is vagyok itt.”

  “Remélhetőleg tudunk fejlődni tavalyhoz képest, a hatodik hely is jó, de ha ötödikként vagy negyedikként futnánk be, az fantasztikus lenne.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: