• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • O’Neill: “Gareth, maradj!”  Martin O’Neill arra kérte Gareth Barryt, hogy maradjon az Aston Villánál, mivel a birminghamieknek nagyobb szükségük van rá, mint a Liverpoolnak.

  A Liverpool továbbra is szeretné leigazolni a középpályást, 18 millió fontot sem sajnálnának érte, de a Villa mestere nem fogja könnyen adni sztárjátékosát, akit egyébként nemrég eltiltott az edzéstől egy nyilatkozata miatt.

  “Az, hogy nem hallunk mostanában a Liverpol felől, azt jelenti, hogy mi jobban értékeljük Barry tudását, mint ők.” – mondta O’Neill.

  “Az az igazság, hogy egy hete küldtünk nekik egy hivatalos üzenetet, de azóta nem válaszoltak.”

  “Természetesen nem szeretnénk megválni tőle, de az érte kért összeg szerintem reális egy ilyen jó játékos esetében. Szerintem még így is az olcsón megszerezhető kategóriába tartozik.”

  “Az én véleményem az, hogy még egy évig maradnia kellene és utána felmérné, hogy fejlődött-e akkorát a csapat, ami neki megfelel.”

  “Tíz éve van velünk és a szurkolók nagyon szeretik. Nem kérdéses, hogy mit szeretnénk mindannyian itt a Villa Parkban. Természetesen azt akarjuk, hogy maradjon.”

  “Szükségünk van rá, hatalmas veszteség lenne, ha elmenne.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: