• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A ‘Pool nyerte a rangadót



    A Liverpool hazai pályán 2-1 arányban legyőzte a Manchester Unitedet. A győztes gólt a csereként beálló Ryan Babel szerezte.

    A manchesterieknél ezen a meccsen debütált Dimitar Berbatov, aki ígéretesen kezdett, előtte adódott az első lövőhelyzet is, de egy liverpooli kézről levágódott a labda a büntetőterületen belül. A játékvezető nem látta az esetet (javasoljuk, keresse fel optikusát).

    A harmadik percben Anderson passzolt Berbatovhoz, aki a tizenhatoson belülről, két hazai védő közül passzolt az üresen érkező Carlos Tevez felé, aki kapásból a hálóba talált, korán megszerezte a vezetést a United.

    Ezután a ‘Pool lett akítvabb és a 26. percben egyenlíteniük is sikerült, amikor Xabi Alonso távoli lövése felpattant egy vendég védő lábán, az öklözni igyekvő Edwin van der Sar Wes Brown térdére ütötte a labdát, ami így bepattant a kapuba.

    Nem sokkal pályára lépése után Ryan Babel megfordította a mérkőzést, miután Dirk Kuyt passzából betalált. A United végül 10 emberrel fejezte be a meccset, Nemanja Vidic ugyanis piros lapot kapott.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: