• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferguson ismét odaszúrt az FA-nek  Sir Alex Ferguson reméli, hogy egy nap a Manchester United is úgy elkerülheti az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) büntetéseit, mint a Liverpool.

  A skót stratéga szerint a szövetség nem pártatlanul jár el a szabálytalanságokat illetően és a ‘Pool játékosai jóval kevesebbszer kapnak büntetést, mint a United labdarúgói.

  Ferguson azt fájlalja, hogy Steven Gerrard sem a Wigan Athletic ellen mutogatásáért, sem Michael Brown Portsmouth elleni lekönyökléséért nem kapott semmit, míg Rio Ferdinandot korábban négy meccsre büntették egy Craig Fagan elleni szabálytalanságért.

  A sikeredző reméli, hogy egy nap a manchesteriek is olyan jó viszonyban lesznek az FA-vel, mint a liverpooliak és akkor talán ők is elkerülhetik a büntetéseket.

  “Tudjuk, hogy nem ez volt az első ilyen eset” – mondta Ferguson utalva Javier Mascherano Leeds United elleni szabálytalanságára.

  “A Liverpoolnak általában szerencséje van az ilyen esetekben. Talán néhány év múlva mi leszünk ilyen helyzetben. Sosem lehet tudni.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: