• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A United túlzónak érzi Rooney büntetését



    A Manchester United szeretné, ha az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) csak egy meccsről tiltaná el Wayne Rooneyt, aki így pályára léphetne a Manchester City elleni FA Kupa-elődöntőn.

    A korábbi Everton-játékos két mérkőzésre szóló büntetést kapott, amiért egy kamera előtt szitkozódott csapata West Ham United elleni bajnokiján.

    A United is elismeri Rooney bűnösségét, de úgy érzik, a kétmeccses eltiltás túl komoly büntetés a tett súlyához képest, így fellebbeztek az első fokú ítélet ellen.

    “A Manchester United támadója, Wayne Rooney elismerte, hogy futballpályára nem való szavakat használt, ugyanakkor csapatával együtt fellebbezést nyújtott be, mivel túl súlyosnak érzik a büntetést. Az illetékesek ma ültek össze, hogy újratárgyalják az esetet, a döntés várhatóan csütörtök reggelre kerül nyilvánosság elé” – olvasható az FA közleményében.

    Amennyiben a Szövetség csökkenti a 25 éves játékos büntetését, csak a hétvégi, Fulham elleni bajnokit kellene kihagynia, a Manchester City ellen már pályára léphetne.

    Forrás: Goal.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: