• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Capellónak tetszenek Rooney belépői  Az Ukrajna elleni 2-1-re megnyert meccs után Fabio Capello egyik nyilatkozatában arra bátorította Wayne Rooney-t, hogy továbbra is próbálkozzon kemény belépőkkel.

  Wayne Rooney szereli Olekszandr AlijevetAz angol válogatott szövetségi kapitánya nagyon örült annak, hogy játékosai szívvel-lélekkel küzdöttek a csapat sikieréért, amikor arra szükség volt.

  Peter Crouch vezetést jelentő találata után a legnagyobb nevű ukrán, Andrij Sevcsenko egyenlíteni tudott, de John Terry végül megnyerte a meccset Angliának.

  Miután Capello megdicsérte csapatát, Rooney-t is védelmébe vette. A Manchester United csatára ugyanis egy alkalommal nagyon keményen próbálta szerelni Olekszandr Alijevet, aki végül a földön is maradt. A visszajátszások alapján egyértelműen megállapítható, hogy Rooney a labdát rúgta el és csak utána találta el a Dinamo Kijev középpályását.

  “A játékvezető is azt mondta, hogy nem történt szabálytalanság. A labdáért ment, el is találta, teljesen szabályos szerelés volt. Ilyen kemény belépőkre van szükségünk” – mondta Capello.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: