• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Pearce: “Owen még nem végzett a válogatottal”  Az angol U21-es válogatott edzője, Stuart Pearce szerint Michael Owenről nem mondtak le véglegesen a Háromoroszlánosok.

  Michael OwenA 89 válogatott mérkőzésén 40 gólt szerző ex-liverpooli csatár ezúttal sem került be Fabio Capello keretébe, bár a Newcastle Unitedbe már visszatérhetett sérülése után.

  A szombati, Szlovákia elleni barátságo meccsen több angol csatár is megsérült, az olasz mester mégsem hívta be Owent a nemzeti csapatba. Sokak szerint ez egyértelmű utalás arra, hogy többé nem is számolnak vele a válogatottnál.

  Pearce szerint azonban Capello azért döntött így, mert számára nagyon fontos a játékosok erőnléte, a világszerte ismert támadó viszont csak nemrég épült fel legutóbbi sérüléséből.

  “Szerintem igaza van Capellónak, Owen valóban nem játszott elég meccset felépülése óta” – kezdte a korábbi Manchester City-mester.

  “Az biztos, hogy Fabio senki előtt nem zárja be véglegesen az ajtót. Egyesek szerint Owen a kivétel, aki erősíti a szabályt, de ez nem így van.”

  “Én egyáltalán nem így látom, nem ezt vettem ki Fabio szavaiból és tetteiből. Ha valaki elég jó állapotban van és rendszeresen lehetőséghez jut a csapatánál, az a válogatottban is bizonyíthat.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: