• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp szerint jó a Stoke taktikája



    A Tottenham Hotspurt dirigáló Harry Redknapp nem ért egyet azokkal, akik kritizálják a Stoke Cityt a nagy bedobásokra épülő játéka miatt.

    A piros-fehéreket már hosszú ideje sok kritika éri amiatt, hogy Rory Delap hosszú bedobásaira apellálnak és góljaik nagy részét ilyen helyzetek után szerzik.

    A két csapat bajnokija előtt Redknapp védelmébe vette a Fazekasokat, akik szerinte nagyon jól teszik, hogy kihasználják Delap adottságát.

    “Tony Pulis egyszerűen csak kihasználja a Rory Delapban rejlő képességeket a bedobásoknál” – mondta a korábbi Portsmouth-mester.

    “Bolond lenne, ha megkérné Delapot, hogy ne dobja be a labdát a tizenhatoson belülre vagy arra kérné az ott állókat, hogy ne fejeljenek az ellenfél kapujába, mert néhány embernek nem ez tetszik.”

    “Remélem senki nem várja el tőle, hogy ezt tegye. Egy menedzsernek az a dolga ,hogy kihasználja csapata erősségeit, ez pedig egy valódi erősség. Nehéz kivédekezni az ilyen helyzeteket, mi is sokat gyakoroljuk az edzéseken, de nem könnyű hatástalanítani ezeket a bedobásokat.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: