• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Megtört a Stamford Bridge-i átok  A Manchester United kilenc év után először győzni tudott a Chelsea otthonában. A Vörös Ördögök 1-0 arányban diadalmaskodtak, így kedvező helyzetből várhatják a BL-negyeddöntő visszavágóját.

  A Chelsea kezdte jobban a találkozót, ők voltak a kezdeményezőbbek és néhány ígéretes helyzetet is kidolgoztak, de a United fokozatosan átvette az irányítást.

  A 24. percben aztán a vörös mezesek meg is szerezték a hőn áhított idegenbeli gólt: Ryan Giggs vett le egy előreívelt labdát, majd középre gurított, ahonnan Wayne Rooney a kapufa érintésével a hálóba továbbított.

  A manchesteriek vezető góljuk után fokozatosan visszavettek a tempóból, az idő múlásával pedig a Kékek is egyre keményebben támadtak.

  Az utolsó percekre a hazaiak már teljesen beszorították a vendéket, akik kétszer is tizenegyest érően szabálytalankodtak tizenhatosukon belül, de a játékvezető egyszer sem ítélt büntetőt.

  Hiába próbálkozott akárhogy a Chelsea, nem sikerült begyötörniük az egyenlítő gólt, így hátrányból várják az április 12-i, idegenbeli visszavágót.
  Témakör:
  Bajnokok Ligája

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: