• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Martinez óvatos lesz a QPR ellen!



    A Wigan vezetőedzője, Roberto Martinez biztos, hogy csapat folytatni tudja erős 2013as idengebeli formáját, amikor is a QPR-ral találkozik.
    A Wigan csak 1 idegenbeli meccsét vesztette el idén, a Chelsea ellen februárban, de ennek ellenére óvatosak lesznek Harry Redknapp ellen.
    A győzelemmel 10 pontra kerülnének a 19. QPR-tól, és 3 pontra a kieséstől.
    “Sokat beszéltek a QPR helyzetéről, mivel látják a tabellát, és azt, hogy alakult ez ki,”mondta Martinez a csapat weboldalának.
    “Számomra teljesen más már a QPR, mint augusztusban. Jó formában vannak otthon, csak 1 alkalommal kaptak ki utolsó 5 meccsükön a Loftus Roadon, és jól mennek most, főleg támadásban.
    “A támadó játék amit mostanság mutattak van olyan jó, mint a többi csapatnál, így nehéz dolgunk lesz. A Loftus Road jó teszt lesz számunkra, de koncentrálnunk kell, és azt az idegenbeli formát kell mutassuk, amit eddig is.”
    A DW Stadiumban a Wigan 2 gólos hátrányból jött vissza, köszönhetően James McCarthy 2 góljának. 2-2 lett a vége.
    “Vasárnap nehéz lesz számunkra;8 meccs van még, így közel már a szezon vége, mikor már sokat érnek a pontok, és egyre nagyobb szükségünk van rájuk,”mondta Martinez.
    “Idegenben versenyképesek vagyunk, és jól játszunk, ami megadja számunkra az irányítás lehetőségét.
    “Ez a felnőttség jele volt az utolsó 5 meccsen, és fontos az, hogy tartsuk a szintet.
    “Nincs különbség a mostani és a Norwich elleni meccs között, csak az, hogy felépült Callum McManaman, aki több hetet hagyott ki bokasérülés miatt.
    “A QPR utáni következő meccsünk az FA Kupa elődöntő lesz, így az lesz az igazságos, ha mindenkinek megadom a lehetőséget arra, hogy bizonyítson egészen a szezon végéig.”

    Forrás: www.socerway.com




    Témakör:
    F.A. Kupa, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: