• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Moses türelmes  Victor Moses örül, hogy a Wigan Athletic játékosa lehet és mindent megtesz, hogy mihamarabb felvegye a Premier League tempóját.

  A Latics az átigazolási időszak utolsó napján kaparintotta meg a 19 éves tehetséget a Crystal Palace-tól. Roberto Martínez menedzser egyelőre még csak ismerteti az élvonal légkörével.

  A Sunderland ellen hat, a Bolton Wanderers ellen 11 percet kapott a bizonyításra. Egyik meccsen sem volt már ugyan ideje nagy dolgokra, de a fehér mezesek ellen oldalhálóig jutott.

  “Hatalmas ugrás volt számomra a Championshipből a Premier League-be kerülni. A mester dolga, hogy megmondja, mikor álljak be és ő tudja, hogy milyen szerepet szán nekem” – mondta a fiatal csatár.

  “Azt hiszem, lassan akar beépíteni a csapatba, fokozatosan ismerteti meg velem a Premier League világát. Megpróbál minél többet segíteni, hogy jól teljesítsek ezen a szinten is.”

  “Nagy öröm számomra, hogy itt lehet, mindenki nagyon kedvesen fogadott és azóta is sok segítséget kapok. Szeretném továbbra is jól érezni magam és élvezni a játékot.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: