• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Wilshere ott lehet a vb-n  Fabio Capello szerint az Arsenal tinédzser csatárának, Jack Wikshere-nek minden esélye megvan arra, hogy jövő nyáron ő is ott legyen a világbajnokságon.

  Jack WilshereA 17 éves tehetség eddig mindössze egyszer kapott lehetőséget a Premier League-ben, a szezon előtt rendszeresen megrendezésre kerülő Emirates Kupán azonban kiválóan teljesített, a Rangers ellen két gólt is lőtt.

  Szerencséjére a találkozón ott volt az angol válogatott szövetségi kapitánya, Fabio Capello is, akit lenyűgözött a fiatal támadó.

  “Komoly meglepetést okozott nekem a nagyszerű játékával. Az előző szezonban kétszer láttam a Ligakuában, azóta hatalmasat fejlődött” – mondta a korábbi Real Madrid-mester.

  “Hatalmas önbizalommal, félelem nélkül játszik, és a társai is bíznak benne, sokszor passzolnak neki. Nem mindennapos, hogy valaki ilyen fiatalon ilyen jól játsszon.”

  “Sok időm van még eldönteni, hogy kik kerülnek be a keretbe a 2010-es világbajnokságra. Wilshere is a nevezettek között lehet, de ehhez az is kell, hogy Arsene Wenger többször küldje pályára, mint eddig.”

  A 2006-os vb-n is szerepelt egy rendkívül fiatal Arsenal-játékos, Theo Walcott személyében.

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: