• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Chelsea nyerte a Community Shieldet



    A Chelsea 2-2-es mérkőzés után büntetőpárbajban legyőzte a Manchester Unitedet, ezzel megnyerte az idény első trófeáját, a Community Shieldet.

    A boldog győztesekA találkozót a londoniak kezdték jobban, Ivanovic fejese után Patrice Evrának kellett tisztáznia a gólvonalról. Ezután kissé elcsöndesedett a mérkőzés, majd a 10. percben Nani váratlanul Petr Cech kapujába lőtt, ezzel vezetett a United.

    A vörös mezesek növelhették volna az előnyüket, de sem Pak Csiszong, sem Dimitar Berbatov nem tudta gólra váltani a maga helyzetét. Az első félidő második felében magára talált Ancelotti csapata, de gólt nem szereztek.

    A második játékrészt azonban sikerült remekül kezdeniük, az 52. percben Ben Foster hibája után Ricardo Carvalho fejelt az üres kapuba. Sokak szerint Michael Ballack piros lapot érdemelt volna, mikor megütötte a mellette elfutó Evrát, de Chris Foy játékvezető semmit nem ítélt.

    Továbbra is a kék mezesek domináltak, és Frank Lampard góljával a vezetést is átvették. Már mindenki elkönyvelte Drogbáék győzelmét, de Wayne Rooney az utolsó pillanatokban bevette Cech kapuját, így büntetőpárbajra került sor.

    A manchesteriek részéről Ryan Giggs és Evra is hibázott, a Chelsea-játékosok közül viszont mindenki gólt szerzett, így a Stamford Bridge-re került a Community Shield.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Egyéb kupák

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: