• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A United és a Chelsea is az utolsó pillanatban nyert



    A Manchester United 1-0 arányban legyőzte a Bolton Wandererst, ezzel a tabella élére ugrott, míg a Chelsea hátrányból fordítva 2-1-re nyert a Stoke City ellen.

    Carlos Tevez, Michael Carrick és Dimitar Berbatov örömeA címvédő United a szezon során először állhatott az első helyre. A Wanderers jól tartotta magát a Reebok Stadiumban, de Dimitar Berbatov az utolsó pillanatokban eldöntötte a meccset a Vörös Ördögök javára.

    Sir Alex Ferguson csapatából Wayne Rooney sérülés miatt hiányzott, így Carlos Tevez játszott helyette. A mancheszeriek jó helyzeteket alakítottak ki maguknak, de Jussi Jaaskelainen rendre kivédte Berbatov és Cristiano Ronaldo próbálkozásait.

    Kevin Daviesnek még arra is lehetősége nyílt, hogy megnyerje a meccset a Botlon számára, de végül Tevez beadása után Berba fejese döntött a három pontról. A vörösmezesek így egy ponttal állnak a Liverpool előtt, akik hétfőn a nagy rivális Evertonnal csapnak össze.

    A Chelsea az utolsó hat percben kétszer is betalált, ezzel legyőzve a Stoke Cityt. Végig úgy tűnt, a Kékek bármelyik pillanatban megszerezhetik a vezetést, hiszen Salomon Kalou, Nicolas Anelka és Frank Lampard előtt is akadt egy-egy jó helyzet.

    Egy órányi játék után azonban Rory Delap sokkalta a Stamford Bridge közönségét, amikor átemelte a labdát Peter Cech fölött és vezetést szerzett a Fazekasoknak.

    A londoniak nem adták fel és Juliano Belletti a 88. percben egyenlített, Lampard pedig az utolsó pillanatokban megszerezte a győzelmet érő gólt csapatának.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: