• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A Newcastle nem mond le Mbiáról



    A Newcastle United menedzsere, Joe Kinnear szeretne egy új, 10 millió fontos ajánlatot tenni a Rennes középpályásáért, Stephane Mbiáért.

    Stephane MbiaA Szarkák a hét elején 5 millió fontot ajánlottak a kameruni válogatott játékosért, de azt a Rennes visszautasította, mondván, Mbia nem eladó.

    Kinnear azonban elmondta, szeretne nagyobb ajánlattal előállni és ma szeretne közelebbről is szemügyre venni a játékost a Lille elleni meccsen.

    “Nincs mit mondanom, semmilyen ajánlatról nem tudok.” – mondta Mbia a Sky Sports újságíróinak.

    “Amit tudok, hogy a Premier Liga egy olyan bajnokság, ahol szívesen játszanék, de jelenleg a Rennes játékosa vagyok. Ezeket a dolgokat a csapatoknak kell intézniük.”

    Eközben Kinnear így nyilatkozott: “Sosen voltam olyan menedzser, aki ok nélkül szórta a pénzt. Mbia az első számú célpontom, ő pontosan olyan játékos, akire szükségünk van.”

    “Ha Geremi távozik, mindent egy lapra teszek fel és akár 10 millió fontot is fizetnék érte.”

    Nemrég egy nekünk, magyaroknak is érdekes hír jelent meg a Uniteddel kapcsolatban. Elképzelhető, hogy az MTK 18 éves csatára, Gosztonyi András a fekete-fehérekhez igazol. Először valószínűleg próbajáton vesz majd részt a Tyneside-on.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Átigazolások, Magyar vonatkozású hírek, Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: