• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Döntetlenre végződött a derbi



    A Manchester United korán vezetést szerzett a Chelsea ellen Park Ji Sung révén, de a meccs vége előtt tíz perccel Salomon Kalou egyenlített.

    A United látszólag gyenge formája ellenére már a meccs elején megmutata, hogy nyerni érkezett a Stamford Bridge-re. Nagyon hamar gólt is szerezhettek volna, de Darren Fletcher nem tudott a kapuba passzolni Owen Hargreaves remek passza után.

    Eleinte úgy tűnt, a Chelsea hadilábon áll a szerencsével, hiszen Deco már a bemelegítéskor megsérült, Ricardo Carvalho pedig a 12. percben kényszerült a pálya elhagyására.

    A manchesteriek előtt adódott mégegy nagy helyzet Dimitar Berbatov, Wayne Rooney és Rio Ferdinand főszereplésével, de Petr Cech lábbal védett.

    A 18. percben Patrice Evra hagyta faképnél Jose Bosingwát és pontosan passzolt Dimitar Berbatovhoz, akinek a lövését hárítani tudta Cech, de utána érkezett Park Ji Sung és a kapuba gurított.

    Ezután a Kékeknél Nicolas Anelka, Didier Drogba és Joe Cole is mindent megpróbált az egyenlítés érdekében, de nem sikerült gólt szerezniük.

    A 80. percben aztán szabadrúgáshoz jutott a Chelsea. A beívelt labda pont Salomon Kalou fejére érkezett, aki ki is használta a remek lehetőséget, így a londoniak hazai veretlenségi sorozata továbbra sem dőlt meg.

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: