• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    A mai napon szinte minden meccsen parádés futballt láthattak a szurkolók a Premier Ligában, lássuk az eredményeket!

    Legkorábban a Middlesbrough-Chelsea találkozó vette kezdetét. A londoniak 5-0 arányban kiütötték a hazaiakat a Riverside Stadiumban.

    A Kékektől hiányzott Joe Cole, Ashley Cole, Petr Cech, Michael Ballack és Didier Drogba is, de ez nem látszott a játékokun. Salomon Kalou a 14. percben megszerezte az első gólt, az első félidőben már nem is változott az eredmény.

    A második félidő első 25 perce maga volt a pokol a Boro számára, hiszen ezalatt az idő alatt betalált Juliano Belletti, Kalou megduplázta saját góljainak a számát, majd Frank Lampard és Florent Malouda lába is elsült.

    A Liverpool és a Wigan Athletic összecsapása volt a legfordulatosabb, a Latics kétszer is megszerezte a vezetést, de végül a Vörösök nyertek 3-2-re.

    Daniel Agger hibája után a vendégek egyiptomi sztárja, Amr Zaki szerzett vezetést. A bekk néhány perccel később javította hibáját, szépen futott el a szélen, majd beadta a labdát, Drik Kuyt pedig egyenlített.

    Zaki az első félidő végén ismét vezetéshez juttatta övéit, de az utolsó tíz percben Albert Riera és Kuyt is lőtt egy-egy gólt, így a ‘Pool továbbra is csak rosszabb gólkülönbsége miatt áll a listavezető Chelsea mögött.

    Az Arsenal is hátrányból fordítva nyert, az Evertont győzték le 3-1 arányban az Emirates Stadiumban.

    A liverpooliak már a 9. minutumban vezetést szereztek Leon Osman szép lövése után. A második játékrészben magukhoz tértek az Ágyúsok, Samir Nasri a kezdő sípszó után pár perccel egyenlített. Robin van Persie fordította meg a meccset, végül pedig Theo Walcott biztosította be a győzelmet miután jól játszottak össze Abou Diabyval.

    A Sunderland menedzsere, Roy Keane valószínűleg csalódott, amiért csapata a mutatott játék ellenére csak egy 0-0-át ért el a Fulham otthonában.

    Kieran Richardson szabadrúgása után a labda mindkét kapufát érintette, Djibril Cissé egyik lövése pedig a felsőlécről pattant ki. Hiába voltak hatalmas helyzetei a Fekete Macskáknak, a hazaiak kihúzták bekapott gól nélkül.

    Az Aston Villa is 0-0-ra végzett a Portsmouth-szal a Villa Parkban. John Carew került a legközelebb a gólszerzéshez, de David James a keresztlécre tolta a labdát.

    A Bolton Wanderers és a Blackburn Rovers sem bírt egymással a Reebok Stadiumban, itt Jlloyd Samuel járt legközelebb a gólhoz, de Paul Robinson szépen védett.

    A nap utolsó meccsén a Manchester United fogadta a West Bromwich Albiont, a meccs a Vörös Ördögök 4-0-ás sikerével zárult.

    A vendégek megpróbálták meglepni a Unitedet, ami valamilyen szinten sikerült is, hiszen nagyszerű passzjátékot mutattak be, melyre eleinte látszólag nem találták az ellenszert a hazaiak. Az első félidőben nem született gól, azaz Wayne Rooney betalált, de a játékvezető érvénytelenítette azt szabálytalanság miatt. A visszajátszások alapján rosszul döntött.

    Az 56. percben aztán a remek formában lévő Rooney egy szép indítást követően végigrobogott a fél pályán, majd gólt szerzett. Ezután tovább nőtt a manchesteriek nyomása és Cristiano Ronaldo, Dimitar Berbatov és Nani is beköszönt egy-egy góllal.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: