• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    Ma hat találkozó került megrendezésre az angol Premier Ligában, lássuk, hogyan alakultak ezek!

    Az idény meglepetéscsapatának ígérkező Hull City idegenben 1-0-ra megverte a szörnyen rossz helyzetben lévő Tottenham Hotspurt, így jelenleg a harmadik helyen állnak a Tigrisek.

    A Premier Liga újoncai már a 9. percben megszerezték a mindent eldöntő gólt, amikor a brazil Geovanni tőle már megszokott módon bombagólt szerzett, ezúttal szabadrúgásból.

    A Liverpool kétgólos hátrányból felállva végül 3-2-re tudott nyerni a Manchester City otthonában. A manchesteriek 10 emberrel fejezték be a meccset.

    A City a 19. percben megszerezte a vezetést Stephen Ireland góljával, majd a 41. percben Javier Garrido csavart a kapuba egy szabadrúgást. Fernando Torres a második félidő 10. percében szépített, majd a hazaiktól kiállították Pablo Zabaletát.

    Torres a 73. minutumban ismét betalált, ezzel már egyenlő volt az állás, a győztes gól Dirk Kuyt nevéhez fűződik, aki a hosszabbításban talált be.

    A Chelsea könnyebben győzte le ellenfelét, már az első félidőben beállították a 2-0-ás végeredményt az Aston Villa ellen. A gólokat Joe Cole és Nicolas Anelka szerezték a 21., illetve a 44. percben.

    A Bolton Wanderers 3-1 arányban győzte le a West Ham Unitedet, így sikerült mindhárom pontot elrabolniuk az Upton Parkból. Robert Green sokat segített a vendégeknek a vezetés megszerzésében, a 30. percben ugyanis Kevin Davies lábához ejtette a labdát, aki rutinból bevágta a labdát.

    Négy perccel később egy Greenről kipattanó labdát Gary Cahill juttatot a hálóba, Carlton Cole ugyan a 69. percben szépített, de Matt Taylor szabadrúgásgóljával bebiztosította a Wanderers győzelmét.

    Jermain Defoe ismét kulcsszerepet játszott a Portsmouth győzelmében, hiszen az 51. percben az ő góljával alakult ki a 2-1-es végeredmény a Stoke City ellen. Előtte Peter Crouch és Ricardo Fuller talált be.

    A nap egyetlen döntetlenje az Everton-Newcastle United meccsen született, a két csapat 2-2-re végzett egymással a Goodison Parkban.

    A liverpooliak már két góllal vezettel Mikael Arteta és Marouane Fellaini góljaival, de a Newcastle talpra állt Steven Taylornak és Damien Duffnak köszönhetően.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: