• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Capello: “Angliának szüksége van Beckhamre”



    Fabio Capello szerint David Beckhamnek kulcsszerepe volt abban, hogy a válogatott remekül kezdte a sejetezőket, még akkor is, ha csak csereként számítottak rá.

    Beckham már 107 válogatottságnál tart, ami azt jelenti, hogy megelőzte Sir Bobby Charltont és egy válogatottság híján befogta a Vb-győztes Bobby Moore-t.

    A 33 éves játékos Kazahsztán és Fehéroroszország ellen is csereként állt be, ezért sokan úgy érzik, túl könnyen növelte válogatottbeli szerepléseinek számát.

    Capello szerint azonban szükség van a Los Angeles Galaxy sztárjára, mivel a pályán kívül és belül is jó hatással van a csapatra.

    “Elképzelhető, hogy a következő meccsen játszani fog, még nem tudom. Ha nem játszik Spanyolország ellen, a keretbe sem fog bekerülni.” – mondta az olasz mester.

    “Amikor eldöntöm, hogy kik kerülnek a keretbe, Davidet nem azért a pár percért hívom be, hanem, mert a jelenléte jó hatással van a többiekre. Nagyon fontos a csapatra gyakorolt hatása.”

    “Mindent tud, önbizalmat sugároz a többi játékos felé, ez rendkívül fontos. A legjobb kezdő 11-et kell pályára küldenem, ezért kezd sokszor helyette Theo Walcott vagy Shaun Wright-Phillips.”

    “Talán a fehéroroszok ellen csak öt percet kapott, de elképzelhető, hogy a következő meccset végigjátssza.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Válogatott

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: