• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Rövid összefoglalók a mai meccsekről



    A Chelsea-Liverpool rangadón kívül öt meccset rendeztek ma a Premier Ligában, lássuk, hogyan alakultak ezek!

    Az Aston Villa idegenben 4-0 arányban kiütötte a Wigan Athleticet. A birminghamiek fiatal támadója, Gabriel Agbonlahor ismét remekelt.

    A 22 éves játékos a 22. percben kiharcolt egy büntetőt, melyet Gareth Barry váltott gólra. A második félidőben ő maga is betalált, majd adott egy gólpasszt a csereként beállt John Carew-nak. Az utolsó percekben Steve Sidwell is feliratkozott a góllövőlistára.

    A Manchester City is magabiztos győzelmet aratott, a kékmezesek hazai pályán 3-0-ra verték az újonc Stoke Cityt.

    Robinho megmutatta, hogy megérte az igencsak borsos árát, csapata mindhárom gólját ő szerezte. A Stoke szurkolói talán bánják, hogy kilátogattak a meccsre, hiszen leginkább csak azt figyelhették, hogyan csillogtatja technikai tudását Robinho és Elano a védőikkel szemben.

    Az Arsenal a West Ham United vendégeként két késői góllal 2-0-ás győzelmet aratott. A meccset a hazaiak 10 emberrel fejezték be.

    Az Ágyúsok magabiztosan léphettek pályára a Fenerbahce 5-2-es legyőzése után, de góljaik hosszú ideig várattak magukra. A 75. percben Emmanuel Adeabyor lövése megpattant Julien Faubert-en, ami megzavrata Robert Greent. A találat a francia öngóljaként került be a jegyzőkönyvbe. Végül Adebayor maga is felkerült a góllövőlistára.

    Harry Redknapp remekül kezdett a Tottenham Hotspur menedzsereként, csapata ugyanis 2-0-ra verte a Bolton Wandererst.

    Megszületett tehát a Spurs első idei győzelme. Az eddig szenvedő új játékosok magukra találtak, ezt jelzi az is, hogy a vezetést Roman Pavlyuchenko szerezte meg a 17. percben. Az 56. percben a Bolton 10 főre fogyatkozott McCann kiállítását követően. A végeredményt Darren Bent állította be, aki büntetőből volt eredményes.

    Redknapp előző csapata, a Portsmouth hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott Gera Zoltán klubjával, a Fulhammel.

    Peter Crouch szerzett vezetést a Pompey-nak a 61. percben, de a vendégeknek sikerült pontot menteniük az amerikai Clint Dempsey-nek köszönhetően.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: