• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • A United nagy lépést tett az első hely felé



    A Manchester United 3-0-ra megverte a Chelsea-t, ami azt jelenti, hogy a Vörös Ördögök át is vehetik a vezetést, ha megnyerik két elmaradt meccsüket.

    Park Ji-sung és Nemanja VidicA manchesteriek hazai pályán Nemanja Vidic, Wayne Rooney és Dimitar Berbatov góljaival győzték le a Kékeket, akik messze valós tudásuk alatt teljesítettek.

    A Liverpool tegnap 0-0-ás döntetlent játszott a Stoke City ellen, ami azt jelenti, hogy a United átveheti a vezetést a Premier Ligában, ha megnyeri két elhalasztott meccsét.

    Az előzetes hírekkel ellentétben Rio Ferdinand mégsem léphetett pályára. Meglepetés volt még, hogy Michael Carrick helyett Ryan Giggs lépett pályára a középpályán. A Chelsea-nél Didier Drogba volt az egyetlen csatár a kezdőben, míg John Terry visszatérhetett a védelem tengelyébe.

    A találkozó elején Frank Lampardnak és Giggsnek is volt egy-egy jó helyzete, de kíválóan védekeztek a csapatok. A Vörös Ördögök az első félidő végén jutottak vezetéshez Vidic fejesének köszönhetően.

    A második félidőre Deco helyére Nicolas Anelka állt be, de a Chelsea továbbra sem találta a meccs ritmusát, aminek az lett az eredménye, hogy Wayne Rooney Patrice Evra beadása után megduplázta a hazaiak előnyét.

    Ezután már csak a United próbálkozott és végül Dimitar Berbatov állította be a 3-0-ás végeredményt Cristiano Ronaldo szabadrúgását követően.




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: