• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Redknapp a büntető miatt háborog



    A Tottenham Hotspur menedzsere, Harry Redknapp úgy érzi, Howard Webb játékvezető győzelemtől fosztotta meg csapatát a Manchester United ellen.

    Harry RedknappAz első félidő végén Darren Bent és Luka Modric góljainak köszönhetően 2-0-s Spurs-vezetéssel vonultak be az öltözőbe a csapatok. Redknapp szerint csapata meg is tartotta volna az előnyét, ha a bíró nem hoz rossz döntést.

    Fordulás után azonban Webb büntetőt adott a Vörös Ördögöknek, mivel ő úgy látta, hogy Heurelho Gomes nem a labdát, hanem Michael Carrick lábát ütötte el a tizenhatoson belül. A megítélt tizenegyest Cristiano Ronaldo értékesítette.

    A meccs hátralévő részében Ronaldo szerzett mégegy gólt, Wayne Rooney szintén duplázott és a 79. percben Dimitar Berbatov alakította ki az 5-2-es végeredményt.

    “A játékvezető hatalmasat hibázott” – mondta a mester.

    “A játékosok még mindig nem hiszik el, hogy ilyesmi történt. Ez az egész játékot megváltoztatta, a United nem nyert volna, ha nincs az a büntető.”

    “Ezért kellene segítségül hívni a technikát, a negyedik játékvezetőnek egy monitoron kellene figyelnie a visszajátszásokat és rádión egyeztetne a bíróval.”

    Forrás: TEAMtalk.com




    Témakör:
    Premier Liga (élvonal)

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: