• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rövid összefoglalók a mai meccsekről  Ma két találkozó került megrendezésre az angol Premier Ligában, lássuk, milyen eredménnyel zárultak ezek!

  Az Arsenal és a Tottenham Hotspur után újabb jó nevű csapatot győzött le az újonc Hull City, ezúttal a West Ham United volt az áldozat.

  A remek formában lévő Tigrisek nagy önbizalommal vágtak neki a hazai meccsnek, már korán elkezdtek jó helyzeteket kialakítani.

  A meccs egyetlen gólját Michael Turner szerezte az 51. percben, ezzel a győzelemmel a Hull megőrizte 3. helyét a tabellán.

  A Tottenham – mondhatni, már szokás szerint – ismét vereséget szenvedett, ezúttal a Stoke City otthonában kaptak ki 2-1-re.

  A 18. percben a londoniak 10 emberre fogyatkoztak, miután Gareth Bale szabálytalankodott Soaresszel szemben, ráadásul a hazaiak büntetőhöz is jutottak. Danny Higginbotham állt a labda mögé, aki nem hibázott.

  Négy perccel később egyenlített a Spurs, amikor Hutton lövése lepattant egy védőről és Darren Bent elé került, aki kihasználta a helyzetet. A végeredmény az 53. percben alakult ki, miután Sidibe beadásából Delap szerzett gólt.

  A vendégek 9 emberrel fejezték be a meccset, mivel az utolsó percekben Dawsont is kiállította a játékvezető.
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: