• Kezdőlap
  • Ajánlott oldalak
  • Impresszum
  • Minden angol továbbjutott



    Tegnap a Manchester United és az Arsenal is továbbjutott a Bajnokok Ligájában, így csatlakoztak a Liverpoolhoz és a Chelsea-hez a negyeddöntő mezőnyében.

    Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney gólörömeA tegnapi forduló talán legnagyobb rengadóját rendezték Manchesterben a United és az Internazionale között. A hazaiak az első pillanattól kezdve jelezték, hogy mindenáron nyerni akarnak. 4 perc elteltével a vezetést is megszerezték Nemanja Vidic fejesével.

    A 2-0-ás végeredményt Cristiano Ronaldo állította be a 49. percben. Az Inter kétszer is eltalálta a kapufát, de összességében megérdemelten jutottak tovább a Vörös Ördögök.

    Az Arsenal jobban megszenvedett az AS Roma ellen a negyeddöntőbe jutásért. A londoniak egy gólos előnye már a 9. percben elolvadt Juan góljának köszönhetően. Ezután viszont nem született újabb gól sem a rendes játékidőben, sem a hosszabbításban, így következtek a büntetők.

    Az Ágyúsok kezdték a 11-es párbajt, ahol Eduardo lövését kivédte Doni. Egy körrel később Vucinic hibázott római oldalról, így egyenlővé vált az állás. Végül az Arsenal nyert 7-6 arányban, mivel Max Tonetto képtelen volt értékesíteni a maga büntetőjét.

    További eredmények:

    FC Porto 0-0 Atletico Madrid (össz.: 2-2, a Porto jutott tovább idegenben lőtt gólokkal)

    Barcelona 5-2 Olympique Lyon (össz.: 6-3)




    Témakör:
    Bajnokok Ligája

    Mit szólsz hozzá?

    Név: (kötelező)

    E-mail: (kötelező)

    Hozzászólások



    További cikkek: