• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Brown szerint Fergie és Capello hasonlítanak  A Manchester United védője, Wes Brown szerint klubbeli, és válogatottbeli edzője, Sir Alex Ferguson, és Fabio Capello hasonló személyiségű menedzserek.

  Brown valószínűleg tudja mit beszél, ugyanis egész Old Traffordon töltött karriere alatt Ferguson volt a menedzsere, és jelenleg a skót első számú jobbhátvédje.

  A jelenleg 19 válogatottsággal rendelkező tar védőnek Fabio Capello vezetési stílusa sem ismeretlen, ugyanis már 5 mérkőzésen szerepelt az olasz szakember irányítása alatt a válogatottban.

  A 28 éves bekk jelenleg a Kazahsztán elleni világbajnoki-selejtezőre készül a “háromoroszlánosokkal”, és az edzőtáborban adott nyilatkozatában kiemelte, edzőiben különös hasonlóságot vélt felfedezni.

  “Hasonlóságok vannak a két menedzser közt” – mondta Brown az Angol Labdarúgó-szövetség honlapjának adott nyilatkozatában.

  “Mindketten tudják mit miért tesznek, és ezt tudatják is játékosaikkal.”

  “Kézben tartják csapatuk irányítását, és tudják mit követelnek meg.”

  “Ha kell, ha nem, megmondják a játékosoknak mit várnak el, amitől a játékosok önbizalommal telve lépnek pályára, és szállítják az eredményeket.”

  “Önbizalommal akár egy nagy rangadót is megnyerhetsz, ha elég elszánt vagy.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: