• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Ferdinand, Brown és Carrick is hosszabított  A Manchester United két védője, Rio Ferdinand és Wes Brown valamint egyik középpályása, Michael Carrick is meghosszabbította szerződését.

  wbrf.jpgFerdinand élete formájában játszik a Unitedben, ebben a szezonban védőtársával, Nemanja Vidiccsel mindössze 18 gólt engedélyeztek az ellenfelek csatárainak.

   

  A másik angol válogatott védő, Wes Brown, aki idén 41 meccsen volt kezdő, nyáron ingyen távozhatott volna az Old Traffordról, ha nem írta volna alá új kontraktusát.

   

  A manchesteri születésű bekk a rendkívül sikeres 1998/99-es szezonban került fel a nagycsapathoz, majd nem sokkal később a válogatottba is behívták.

   

  Brown általában középhátvédként lép pályára, de idén Gary Neville sérülése miatt a védelem jobb oldalán kellett szerepelnie. Ez olyan jól sikerült, hogy az új angol szövetségi kapitány, Fabio Capello első két meccsén kezdőként számított rá.

   

  Michael Carrick 2006-ban érkezett a Vörös Ördögökhöz a Tottenham Hotspur csapatától, azóta fontos tagja a középpályának.

  Forrás: eurosport.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Régebbi cikk: