• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Carragher: “A játékosok félnek a válogatottságtól”  A korábbi angol válogatott védő, Jamie Carragher szerint a játékosok gyakran megijednek a nagy tehertől, amit a válogatottság von maga után.

  A Liverpool bekkje korábban már lemondta a válogatottságot, de Fabio Capello kérésére a 2010-es világbajnokságon való szereplést még vállalta.

  Ott nem sok babér termett az angoloknak, a németek 4-1-gyel küldték haza őket, aminek köszönhetően még több kritika érte a Háromoroszlánosok játékosait. Carragher szerint a futballisták éppen ettől tartanak, már pályára lépés előtt, és sokkal jobban izgulnak az ilyen meccseken, mint a bajnokikon.

  “A válogatottban elég egy hiba, hogy teljesen kikezdjenek, a klubodnál egy melléfogásnak nincs akkora súlya, mert sokszor három nap múlva újra játszol, és lehetőséged van javítani” – kezdte a 33 éves hátvéd.

  “A válogatottnál általában hónapok telnek el, mire újra pályára léphetsz, tovább emlékeznek rá, ha valamit elszúrsz. Sokszor a válogatott játékosok éppen ettől tartanak, mikor behívják őket.”

  “Hatalmas nyomás alá helyezi őket a sajtó, néha az az érzésem, a srácok jobban örülnek, ha egy újságíró dicséri meg őket, mint a szövetségi kapitány.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: