• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Scholes dühös az önző játékosokra  Paul Scholes szerint a kisebb csapatokból érkező, feltűnést kereső játékosoknak köszönheti az angol válogatott, hogy rendre az elvárások alatt teljesít.

  A Manchester United legendája mindössze 66 mérkőzésen képviselhette Angliát, mivel már igen korán, a 2004-es Európa-bajnokság után lemondta a válogatottságot.

  A 36 éves egykori középpályás úgy véli, a kisebb kluboktól érkező játékosok a válogatottban nyújtott teljesítményükkel próbálják felkelteni az élcsapatok érdeklődését, ezért sokszor túl önzően játszanak.

  “Ha egy csapat tagja vagy, szeretnél jól játszani, hasznos tagja lenni a keretnek, de vannak önző, egyénieskedő játékosok, akik csak a saját hasznukat nézik. Ebből lett elegem, ez dühített fel” – mondta Scholes.

  “Amikor a válogatottban játszottam, mindig úgy éreztem, hogy a az Aston Villából és a hasonló csapatokból érkező játékosok a nemzeti csapatot akarják felhasználni, hogy szerződést kapjanak egy élcsapattól.”

  “A válogatottság nem erről szól, de nekik csak az számít, hogy ott legyen a nevük a címlapon, hogy nagyobb csapatot kerítsenek maguknak, és ez nagy önzőség. Ez a legnagyobb baja a válogatottnak.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal), Válogatott

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek:

  Újabb cikk: