• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Hart a Birminghamben bizonyíthat  A Manchester City U21-es angol válogatott kapusa, Joe Hart egy idényen keresztül a Birmingham City kapuját fogja védeni.

  Joe HartA 22 éves hálóőr kiszorult a kapuból a Citynél Shay Given januári érkezése után, ráadásul csapata tegnap Stuart Taylort is leigazolta az Aston Villától, így muszáj volt mennie.

  Hart, aki eddig egy alkalommal szerepelhetett a nagy válogatottban, reméli, hogy ő is bekerül majd az angolok vb-keretébe. Ehhez állandó játéklehetőségre van szüksége, így óriási lehetőség számára, hogy a következő szezont a birminghamieknél töltheti.

  A fiatal kapus eddig 33-szor lépett pályára kezdőként a manchesteri kékeknél, és bebizonyította, hogy nem mindennapi tehetség. Mark Hughes biztos benne, hogy sokkal jobb játékosként tér majd vissza Birminghamből.

  “Mindig is hatalmas tehetségnek tartottam Joe-t, a kapusedzőnk, Kevin Hitchcock mindig felhívja rá a figyelmet, hogy mekkora lehetőségek rejlenek benne” – mondta a walesi mester.

  “A Shay Given érkezése előtti teljesítménye fantasztikus volt. Úgy hiszem, hihetetlenül fontos tapasztalatokkal fog gazdagodni a Birminghamnél.”

  “Biztos vagyok benne, hogy élni fog a lehetőséggel, hogy rendszeresen pályára léphet a Premier League-ben.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Átigazolások, Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: