• Kezdőlap
 • Ajánlott oldalak
 • Impresszum
 • Rodwell Ferdinand nyomdokaiba lépne  Az Everton fiatal sztárja, Jack Rodwell reméli, hogy egy nap olyan elismert játékos lehet, mint Rio Ferdinand a Manchester Unitedből.

  Jack RodwellRodwell hétfőn védekező középpályásként lépett pályára az angol U21-es válogatottban, de úgy tudni, a következő meccsen egy sorral hátrébb kerül, épp úgy, mint Ferdinand a West Ham-ben annak idején.

  “Hallottam, hogy egyre többen hasonlítgatnak össze Ferdinanddal. Hihetetlenül jó, hogy egy olyan remek játékossal emlegetnek egy lapon, mint Rio Ferdinand” – mondta a fiatal tehetség.

  “Próbálom a saját játékomat játszani, szeretek mindig kicsit előrébb menni, mivel jól tartom a labdát, talán ezért is kerültem legutóbb a középpályára.”

  A bekk elmondta, élete egyik legnagyobb pillanata az volt, amikor az FA Kupa-döntő után mezt cserélhetett manchesteri példaképével.

  “El sem mertem hinni, hogy ez valóban megtörtént.”

  “Nagyon örültem, hogy nyertünk, de az első után a United játékosaihoz vezetett, mivel mezt akartam cserélni Rióval. Első szóra odaadta és ő is elvette az enyémet.”

  “Én is középpályásként kezdtem futballozni, mint Rio fiatal korában. Nem tudom, hogy mit hoz a a jövő, de egy biztos, nekem mindig ő lesz a példaképem.”

  Forrás: TEAMtalk.com
  Témakör:
  Premier Liga (élvonal)

  Mit szólsz hozzá?

  Név: (kötelező)

  E-mail: (kötelező)

  Hozzászólások  További cikkek: